Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen
Opprettet 12. mars 2009
|
Versjon 10 (oktober 2022)
Endringslogg
28.10.2022 – Retningslinje etablert i en digital løsning. Definert felles krav basert på utførte farevurderinger, grunnforutsetninger og lovverk.
Dato | Kapittel | Beskrivelse av endring |
---|---|---|
14.01.2025 | 6.8 Varemottak | Endret toleransegrenser for temperatur knyttet til rødt og gult avvik. |
14.01.2025 | 6.21 Salgskonsepter for å redusere matsvinnet (GF) | Nytt kapittel |
14.01.2025 | 6.22 Avfallshåndtering (GF) | Tidligere kapittel 6.21, endret pga. lagt inn nytt tema i kapittel 6.21 |
14.01.2025 | 6.23 Dokumentasjon | Tidligere kapittel 6.22, endret pga. lagt inn nytt tema i kapittel 6.21 |
14.01.2025 | Vedlegg HACCP | Lagt inn ny versjon |
Til toppen