Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen

Opprettet 12. mars 2009  |  Versjon 10 (oktober 2022)

Endringslogg Endringslogg

 

28.10.2022 – Retningslinje etablert i en digital løsning. Definert felles krav basert på utførte farevurderinger, grunnforutsetninger og lovverk.

DatoKapittelBeskrivelse av endring
14.01.20256.8 VaremottakEndret toleransegrenser for temperatur knyttet til rødt og gult avvik.
14.01.20256.21 Salgskonsepter for å redusere matsvinnet (GF)Nytt kapittel
14.01.20256.22 Avfallshåndtering (GF)Tidligere kapittel 6.21, endret pga. lagt inn nytt tema i kapittel 6.21
14.01.20256.23 DokumentasjonTidligere kapittel 6.22, endret pga. lagt inn nytt tema i kapittel 6.21
14.01.2025 Vedlegg HACCPLagt inn ny versjon
Til toppen
View
Close