Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen
Opprettet 12. mars 2009
|
Versjon 10 (oktober 2022)
Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen
Versjon 10 (oktober 2022)
Opprettet 12. mars 2009
Kapitler
Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen
Opprettet 12. mars 2009
|
Versjon 10 (oktober 2022)
-
Retningslinjer for hygiene i dagligvarehandelen
-
1.Bakgrunn for bransjeretningslinjen
-
2.Målgruppe
-
3.Ansvar for næringsmiddeltrygghet i alle ledd
-
4.Revisjon av bransjeretningslinjen
-
5.HACCP-prinsippene som arbeidsmetodikk
-
6.Retningslinjer for dagligvare basert på resultat av HACCP-analysen
-
7.Definisjoner
-
Vedlegg
-
Endringslogg
4. Revisjon av bransjeretningslinjen
Bransjeretningslinjen skal revideres årlig. Etter revisjon av dokumentene skal revisjonsrapport, samt eventuelle reviderte dokumenter, sendes til Mattilsynet for anerkjennelse innen 1. november. DMF Trygg Mat er ansvarlig for gjennomføring av revisjonen.
Til toppen